Bekijk onze behandelingen

Maak een afspraak

Classic one by one set

Met een classic set wordt er op iedere natuurlijk wimper één extension geplaatst. Deze techniek geeft vooral een natuurlijke effect, als je een hele goede mascara draagt. We gebruiken de diktes van 0,12 tot 0,15 mm.

2D lashes

Bij een 2D volume techniek houdt uw natuurlijk wimper 2 Wimperextensions. Daarbij krijg je niet alleen een natuurlijke look, maar ook een nette, glamoureuse look.

3D lashes

Bij de 3D volume techniek worden er 3 extensions op één eigen wimper geplaatst. We gebruiken ultra dunne zijde wimpers. Je krijgt een 3D effect door de extra volume die gecreëerd wordt.

Mega Volume / Russian Volume 4D t/m 6D

Door middel van de Russian Volume techniek plaatsen we 4 tot 6 flinterdunne (0,03 tot 0,05) en lichte wimperextensions op uw eigen wimper, om zo een prachtig vol effect en glamourlook te creëren. Samen met de stylist bespreken we uw wensen qua lengte, dikte en model. Uiteraard zal er altijd worden gekeken naar de conditie van de natuurlijke wimpers en de hoeveelheid ze kunnen dragen.

Royal volume 7D t/m 20D

De naam verklapt al de bedoeling van deze techniek. Royal vol! Hierbij worden enkel 0.03-0.05 dikte gebruikt om een hele zachte, fluffy effect te creëren, wat een ontzettend mooie resultaat geeft.

Lashlift

Een techniek waarbij niet alle wimpers dezelfde lengte hebben. Om een bepaalde afstand plaatsen we extensions die veel langer zijn dan de anderen en geeft een schitterend effect! 

Kom bij ons langs!

Wimperlifting

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen.

Voordelen van Wimperlifting


·         Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar.
·         U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling
·         Ogen lijken groter
·         Geeft een natuurlijke uitstraling
·         Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
·         Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

Hoe werkt het

Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimper vloeistof
Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L – De Wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd.
Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren
Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten
 
Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden
 
Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 9 weken. Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift de wimpers lift, de wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag om de 8 weken toegepast worden,

Nazorg


·         De eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken
·         Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat
·         Probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren.
·         Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan